کربوهیدرات های موجود در رشته آش به گلوکز تجزیه می شود و منبع اصلی سوخت مورد استفاده عضلات، مغز و سایر اندام های شما است. از این رو، Chiara Jorristma، متخصص تغذیه در بیمارستان Yale New Haven، میگوید کربوهیدراتهای موجود در نودل میتوانند انرژی فوری مورد نیاز بدن را در هنگام مبارزه با عفونت فراهم کنند.
با این حال، بین کربوهیدرات های پیچیده و کربوهیدرات های ساده تفاوت وجود دارد. تبر خاطرنشان می کند که رشته پلویی جوانه زده یا سبوس دار فیبر بیشتری نسبت به رشته های تهیه شده از غلات تصفیه شده دارند و می توانند به شما کمک کنند احساس رضایت و سیری بیشتری داشته باشید. علاوه بر این، از آنجایی که تجزیه آنها طول میکشد تا بدن شما تجزیه شود، میتوانند منبع انرژی ثابتتری را بدون ایجاد افزایش قند خون ارائه کنند.
او به اینسایدر میگوید: «مفیدترین رشته آش با آب استخوان درست میشوند که زمان پخت طولانی دارد. آکس می گوید برای حداکثر فواید سلامتی، آب گوشت یا آب گوشت باید حداقل چهار ساعت بپزد.
خورخه مورنو، پزشک متخصص داخلی در Yale Medicine، اضافه میکند که آبگوشت استخوان، مرغ و گوشت گاو میتواند به طور یکسان دارای سدیم زیادی باشد، بنابراین توصیه میکند به طور خاص به دنبال گزینهای با سدیم کم باشید یا آن را با آب رقیق کنید که می توان رشته آش را نام برد.
همچنین، بخار به تنهایی از یک کاسه داغ رشته آش ممکن است در مواقع شلوغی مفید باشد. مؤسسه ملی بهداشت توصیه می کند که در صورت گرفتگی بینی، دو تا چهار بار در روز بخار را استنشاق کنید.
حاوی طیف وسیعی از ریزمغذیها، آنتی اکسیدانها و فیبر هستند که بدن شما در تلاش برای بهبودی از عفونت به همه آنها نیاز دارد. در واقع، تحقیقات نشان می دهد که خوردن یک رژیم غذایی سرشار از رشته آش یک استراتژی پیشگیرانه قوی برای مبارزه با بیماری و تقویت سلامت کلی شما است.
رشته آش سرشار از ارگانوسولفیدها هستند که به تحریک تولید ماکروفاژها، نوع خاصی از سلولهای ایمنی که میتوانند شناسایی و از بین بروند، شناخته شدهاند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.